The Great War Forum

Discussion in 'Prewar' started by David Seymour, Jun 15, 2004.

  1. geoff501

    geoff501 Achtung Feind hört mit

    Just pinged and tracerouted, the hardware seems to be alive. Hope the backups are OK.
     
  2. Vitesse

    Vitesse Senior Member

    There was a similar fault on another InVision board I frequent a month or so ago - it was down for about eight hours, but doesn't use InVision's servers.

    The good news is they successfully rescued all four and a half million posts.
     
  3. bofors

    bofors Senior Member

    still down
    does not look good

    regards
    Robert
     
  4. Owen

    Owen -- --- -.. MOD

  5. geoff501

    geoff501 Achtung Feind hört mit

    An update...


    " the latest update is

    I apologize for the lengthy delay. Due to the size of the database and
    server resources, we're having difficulty getting the repair completed.
    We are attempting again, please stand by for further updates....

    In the meantime, a good place to keep up with updates when the forum is down is the "Pals of the Great War Forum" page on Facebook "
     
  6. Tonym

    Tonym WW2 Veteran WW2 Veteran

    Don't understand the intricate technical details of webpages but was it absolutely necessary to scrap the old system? Was it a case of "If it ain't broke don't mend it"?

    Tony
     
  7. Paul Reed

    Paul Reed Ubique MOD

    Tony - they had to do an update to the software as the previous version was out of date and no longer supported by their Server which meant if it went wrong they would not fix it.

    I don't think this current issue has anything to do with the new software.
     
  8. Doc

    Doc Senior Member

    The site seems to be back up now. Doc
     
  9. Paul Reed

    Paul Reed Ubique MOD

    Yes, good to see it back to normal.
     

Share This Page