Opening Attached Pictures in a Thread

Discussion in 'Network Information, Suggestions and Feedback' started by Drew5233, Oct 4, 2014.

  1. Drew5233

    Drew5233 #FuturePilot Patron 1940 Obsessive

    Anyone know why I just get Blue Image when I open attached pictures?
     
  2. Owen

    Owen -- --- -.. MOD

    Can you link to a thread this happens in.
    I know some attachments wouldnt open after the forum move when some were duplicated & put in wrong thread.
    I havent a clue why you get a blue image
     
  3. von Poop

    von Poop Adaministrator Admin

    Everywhere, or just on one thread?
    Mobile? Pooter? Both?

    First things: Run malwarebytes and/or clear your caches.
    (Given known technical ability, ahem, can probably walk you through this. Unless it's an Ithing - that will require links as Ithings do my head in.)
     
  4. Drew5233

    Drew5233 #FuturePilot Patron 1940 Obsessive

    I'm on laptop....New thing that I noticed the other day. I'll add a screen grab so you can see what I mean :
     
  5. Drew5233

    Drew5233 #FuturePilot Patron 1940 Obsessive

    :lol: The MFs stopped doing it now !

    [​IMG]
     
    Rob Dickers, 4jonboy and ritsonvaljos like this.
  6. idler

    idler GeneralList Patron

    I often get blue images. Maybe I should stop searching for them...
     
    von Poop, 4jonboy and dbf like this.
  7. CL1

    CL1 116th LAA and 92nd (Loyals) LAA,Royal Artillery Patron

  8. dbf

    dbf Moderatrix MOD

    Dunno but you have my sympathy.

    [​IMG]
     
    Rob Dickers likes this.

Share This Page