Loss of Scrolling

Discussion in 'Network Information, Suggestions and Feedback' started by Noel Burgess, Jan 27, 2015.

Tags:
  1. Noel Burgess

    Noel Burgess Senior Member

    Since updating to Windows 8.1, I find that the following problem occurs:

    If I use he "go to first unread post" button, I am then unable to scroll [mouse wheel or side "Scroll bar"] up or down the thread.
    If I use the thread title or a particular page link the above scrolling works fine.

    I presume that this is because of some or Windows security setting in Windows Explorer but I did not have any problem when using Windows 8.0.
    Any ideas where I should look?

    Noel
     
  2. von Poop

    von Poop Adaministrator Admin

  3. Cee

    Cee Senior Member Patron

    Noel,

    That's a strange one as it seems pretty specific. Do you still lose the scroll function when you press (click) down on the wheel instead of turning it? All I can think is to check your mouses program to see if there is anything in settings that might be different from default. Also checking to see it occurs with another browser will narrow it down to being a problem associated solely with Internet Explorer.

    Sorry I can't think of anything else at this time.

    Regards ...
     
  4. DavidW

    DavidW Well-Known Member

    I have the same problem as Noel, but bizarrely, it comes and goes.

    I don't use a mouse, I use the pad or arrows on my laptops keyboard.
     
  5. DavidW

    DavidW Well-Known Member

    Sometimes I can overcome the problem by "dragging" the bar up or down, but other times this will not work either.
     
  6. Owen

    Owen -- --- -.. MOD

    My mouse wheel has never worked. Apart from clicking it down then moving mouse up & down.
    That's how I scroll up & down too.
    That & the up & down arrow keys.
     
  7. Nijmegen

    Nijmegen Member

    Still use XP. Know all the ins and outs. and do not intent to participate in Microsoft's rat race.

    :) Perfectly content!!
     
  8. Noel Burgess

    Noel Burgess Senior Member

    Thanks for the replies - having a sneaky peek at work where Windows 7 seems to scroll just fine and, as I said, I did not have the problem (using same kit) with Windows 8.0; I don't have this problem with other Forums which I regularly visit but I am sure they use different Forum Software.
     
  9. Cee

    Cee Senior Member Patron

  10. Bernard85

    Bernard85 WW2 Veteran WW2 Veteran

    good day noel burgess,sm yesterday.09:49;re:loss of scrolling.i have had the same problem.when i asked for help i was told to swich off and start again.it worked for a while.then i went to google.i just entered scroll trouble and up came many ways to solve your problem.hope it works for you regards bernard85
     
  11. Noel Burgess

    Noel Burgess Senior Member

    Just though I would let you know that this problem has disappeared of it's own accord after four weeks of frustration.
    Noel
     

Share This Page