I'm a bit slow!

Discussion in 'Network Information, Suggestions and Feedback' started by bamboo43, Apr 4, 2016.

  1. 4jonboy

    4jonboy Daughter of a 56 Recce Patron

    Slow again today
     
  2. 4jonboy

    4jonboy Daughter of a 56 Recce Patron

    Deleted, double post- it took so long the first time I thought it hadn't worked
     
  3. dbf

    dbf Moderatrix MOD

    Really sorry about this. I haven't heard anything new since the last attempt to sort it.

    Doesn't seem to be putting off spammers unfortunately. Thanks to everyone who's taking the time to click that report button (and wait for it to process).
     
  4. CL1

    CL1 116th LAA and 92nd (Loyals) LAA,Royal Artillery

    just got this when i tried to open up site




    SQL Error


    An error occured with the SQL server:
    This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
     
  5. Recce_Mitch

    Recce_Mitch Very Senior Member

    Been having the same sort of problems lately.

    Cheers
    Paul
     
  6. von Poop

    von Poop Adaministrator Admin

    Sorry, chaps; just spent a few hours with the place shut so I could run all the routines I can.
    Mostly I made the place fall over during that :unsure:.

    The boss is hopefully gonna have another go at it this weekend.
     
  7. Smudger Jnr

    Smudger Jnr Our Man in Berlin

    Adam,

    Thanks for the informatiuon.

    Running very slowly at the moment for me here in Berlin.

    But at least it is working. :)

    Regards
    Tom
     
  8. Recce_Mitch

    Recce_Mitch Very Senior Member

    Adam

    Thanks for the heads-up

    Cheers
    Paul
     
  9. DianeE

    DianeE Member

    Adam thanks for the information. My system in South Africa has been fine until today. Very slow to send a PM
    Cheers
    Diane
     

Share This Page