Dismiss Notice
A reminder that, as is traditional around here, the forum will close for 20 minutes (11/11/19) around 1100, for Armistice Day.
~A

Embedded link issue

Discussion in 'Network Information, Suggestions and Feedback' started by Desertman, May 3, 2015.

  1. Desertman

    Desertman Junior Member

    Hello - recently tried to post an update on the forum with news of an updated website, but on clicking the 'link' option, the link information box came up and as soon as I added the link the box froze and could not cancel. I have tried this several times but to no avail, I have to get out of the entire page or use the back button to cancel the pager and start again - any suggestions?
    Thanks
     
  2. Owen

    Owen -- --- -.. MOD

    can you paste the link directly into the reply box without using the 'link' icon ?
     
  3. Desertman

    Desertman Junior Member

    Hi - no I am also unable to paste into text - the only other alternative is to type it in, whether it will be 'interactive' is another issue...
    Thought it may be a glitch on the system, as when I used the forum last time there was no issue
    Many thanks
     
  4. Mr Jinks

    Mr Jinks Bit of a Cad

    Its an internet explorer issue I think it happened to me .No issues with cut and paste when you click the light bulb but links image etc its a frozen screen every time and there`s no way out but to refresh the page. I gave up trying to figure it out and simply switch to CHROME when I intend to post links or images.

    Kyle
     
  5. Desertman

    Desertman Junior Member

    Hi Kyle - many thanks - I came to that conclusion also last night when I posted via Chrome - thanks for reassuring me I was not having
    a 'senior moment'
    All posted and updated now - thanks
     

Share This Page